Wanneer je (Ver)bouwplannen maken ? We blijven actief !

augustus 5, 2016 |

Verbouwen – Bouwen … planning vereist .

 

Tijdens de zomermaanden genieten we met z’n allen van een verdiende zomervakantie. Wij met het team na een intense periode met onze klanten en projecten.

Maar gaan we onze verbouwingen of nieuwbouw projecten compleet aan de kant zetten ? Neen …

De bouwvakantie geeft ons de tijd om even vanop afstand de projecten te volgen , want we blijven voor onze deadlines gaan en hebben samenwerkende partners die verder verbouwen of bepaalde afwerkingen doen. En onze verantwoordelijke van het project heeft vanop afstand nog steeds controle door vlotte communicatielijnen.

Maar … het belet ons niet om naar de komende maanden te kijken en op zoek te gaan naar nieuwe projecten en boeiende klanten die mee in ons verhaal stappen.

  • Wil jij een verbouwing of nieuwbouw waarbij je betrokken wordt vanaf het ontwerp tot oplevering ? 
  • Zie je graag je ontwerper of architect , EPB verantwoordelijke , projectverantwoordelijke en jou als klant rond één tafel zitten om wensen , dromen en budgetten in realisme om te zetten ? 
  • Korte communicatielijnen met alle betrokken partners ?
  • Bij aanvang reeds gaan kijken naar het eindgevoel , mogelijkheden en resultaat door de nieuwste betaalbare technieken ?
  • Professionele uitleg krijgt over ALLE onderdelen van een woning … passie en technische kennis staat voorop bij onze selectie van medewerkers.
  • Keuzes maak je in vrijheid met begeleiding van de juiste vakman die wij of jij aan het team toevoegt .
  • Duidelijkheid en openheid naar strikte tijdschema’s die door ons als heilig worden beschouwt. 

Dit hebben we alvast op ons menu staan , nu aan jullie om er van te proeven :-)

We hebben in elke geval onze creatieve geesten laten rusten , nieuwe ideeën opgedaan van onze reizen. Wil je echter weten wat we voor jullie kunnen betekenen ? Neem dan nu contact op via het contactformulier , je gaat er geen spijt van krijgen !

 

 

Gunther

zaakvoerder Wi-projects

Volg ons ook op FB : Wi-projects Belgium