Woonveranda’s- Veranda

Uw Woonveranda – veranda aangebouwd aan Uw woning als ideale leefruimte.

Wi-projects

Een veranda is zelden een alleenstaand project . Fundering , pleisterwerken , vloerwerken …. maar ook meestal integratie van een sierschouw of keuken . Hierin ben ik jarenlang ervaren en is Wi-projects zeker een meerwaarde .

Na 20 jaar heb ik de keuze gemaakt om zelfstandig m’n activiteiten uit te bouwen . Door de 20 jarige ervaring als commercieel en ontwerper van de verandabouw en aanbouwen, kan ik tot in elk kleinste detail vertellen hoe we jouw woonveranda, veranda of aanbouw in welke complexe of sierlijke eenvoud gaan uitvoeren. We gaan verder dan elk andere verandabouwer in onze ontwerpen , laten ons niet tegenhouden door de traditionele gedachten. Maar elke keer beginnen we vanaf de wens van de klant om een naadloze integratie aan uw woning te brengen. En laat nu juist dan de samenwerking tussen de verschillende partijen het verschil maken om voor Wi-projects te kiezen.
Door de ervaring die ik opgedaan heb , is de keuze gemaakt voor Aliplast en Reynaers als vaste leverancier.Uw veranda wordt compleet voorgemonteerd geleverd op de werf , wat weerom aansluit op een korte opbouwperiode van Uw project. Samen met U maken we de keuze tussen beide producten van profielen met elk hun eigen productlijn. Dit geeft enorme voordelen naar inzichten en mogelijkheden ! Combinaties van steellook met opgekleefde kruishouten in aluminium ? Of gaat U eerder voor absoluut minimalisme met de Hi-Finity lijn van Reynaers waarbij de bijna enkel het glas zichtbaar is. Dit allemaal in combinatie van een totaalproject … kan enkel leiden tot een geheel waarbij het ganse plaatje klopt!

Kijk snel op de foto’s hiernaast of maak een afspraak …. we maken gewoon meer van jouw project ! Laat ons vrijblijvend starten met een 3D ontwerp !