Uw verbeelding. Ons ontwerp.

Nieuwbouw – Renovatie in Stekene of het Waasland gepland ?

Ons enthousiasme is aanstekelijk, onze ontwerpen zijn vernieuwend en onze relatie met u is van lange duur. Tijdens het volledige bouwproces waken we over het budget en over de door u vooropgestelde deadlines. Bij Wi projects heb je alles onder één dak : nieuwbouw, renovatie, interieur, project management, productkeuze en afwerking.

Dus vertel ons, wat kunnen we voor u betekenen?

a

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw gaan we de omgeving maximaal benutten en rekening houden met lichtinval, mooie uitzichten en persoonlijke wensen. Tegelijkertijd pakken we kwaaltjes aan die de omgeving met zich mee kan brengen en beperken we straatlawaai en inkijk tot het absolute minimum. Wij zijn gespecialiseerd in doordachte woningen, met sterke binnen-buiten connecties en flexibele leefruimtes, aangepast aan uw manier van leven.

b

Renovatie

Wi Projects is uw partner bij zowel complexe als simpele renovatieprojecten. Wij behandelen ieder project met het nodige vakmanschap en oog voor detail. Wij stellen verschillende opties voor en u maakt de keuzes. Wanneer we aan de werken beginnen kan u alles op de voet volgen. Bij ons geen verrassingen of lastminute aanpassingen, tenzij u ze zelf bestelt.

c

Interieurs

Een interieur dat even goed bij je past als je favoriete T-shirt? Check! Onze interieurarchitecten maken een ontwerp dat aansluit bij uw karakter, leefpatroon en esthetische voorkeuren. Door goed te luisteren vinden we steeds een evenwicht tussen onze visie en uw inbreng. Want een geslaagd interieur ontroert, inspireert of verrast niet alleen, maar is een weerspiegeling van waar u voor staat. Het zegt iets over je persoonlijkheid, over wat je onderscheidt van de rest, en net dat maakt het zo interessant!

EXTRA

Wi Projects +

 

De plus staat voor EXTRA.
Rechstreekse inkopen van veranda, keukens, badkamers en sierschouwen staan nu ook op het Wi Projects menu.
Als dat geen goed nieuws is voor uw budget!