Sierschouw – Kachels

HEYNINCK
Heyninck Kachels

De plaatsing van een sierschouw in Uw interieur is een bewuste keuze.Enerzijds heb je het verwarmend element en anderzijds moet de sierschouw een meerwaarde zijn voor je interieur . We gaan elke keer na ons plaatsbezoek bij jullie thuis uitzoeken wat de beste opties zijn.We proberen rekening te houden met al jullie wensen en gaan dan onze meerwaarde door de jarenlange ervaring bewijzen . Dit door elke keer weer een uniek ontwerp te maken en ervoor te zorgen dat het vanaf de eerste dag vertrouwd aanvoelt . Dit door dimensies en verhoudingen zodanig aan te passen dat het plaatje klopt .
Voor elk vak is er zijn specialist , zo hebben we gekozen voor al onze sierhaarden te kiezen voor Heyninck Kachels . De derde generatie bij Heyninck Kachels geven ons de service en vakkennis om je bij te staan in een keuze die je jaren na je aankoop nog steeds een warm gevoel geeft . Letterlijk en figuurlijk dan want van hun gashaarden , pelletkachels en houtvuren van de bekende merken worden afgeleverd met productkennis en ondersteuning . Samen met onze interieurschrijnwerker Cris , worden de gashaarden afgewerkt tot elke keer weer pareltjes die je verwarmen in de winter en het ganse jaar door in harmonie zijn met je interieur.
Door deze aanpak ben je van bij aanvang zeker van een geslaagd eindresultaat . Benieuwd ? Neem dan NU contact op en we doen het nodige .