Sanitair – Verwarming

badkamerrenovatie - verwarming
moderne badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie – sanitair

We komen steeds ter plaatse bij aanvang . Daarin maken we al het verschil ! Want samen met jullie bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn en soms zijn minimale aanpassingen een wereld van verschil . Door ons ruim team van interieurarchitecten en inrichters en korte communicatie met de technische kant komen we tot mooie betaalbare ontwerpen met een korte aflevertermijn. Want een badkamer is in de meeste gevallen onmisbaar in een gezin.
 
We maken dan ook een duidelijke budget en tijdsplanning op en houden ons hier ook strikt aan , zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Want een badkamerrenovatie – verbouwing kan echt een korte fijne periode zijn waarbij je de meest ontspannen ruimte van je woning ziet vernieuwen .
 
 
We hebben onze vaste partner samen met onze interieurschrijnwerker ! Want de badkamer van vandaag is met dat klein beetje moeite , echt de moeite waard ! Neem nu contact op , je merkt het verschil in aanpak vrij snel !

Thomas De Koning . Een loodgieter die jong / ambitieus is en nog in volle expansie is . We vinden elkaar in de persoonlijke aanpak , het streven naar een kwalitatieve oplossing en een dienst-na-verkoop. Zijn team maakt kordaat werk van een stipte aflevering van Uw centrale verwarming op gas of mazout . Met kennis van de nieuwste technieken zoals zonneboiler, warmtepompen en kleine details die ervoor zorgen dat je in de toekomst zekerheid krijgt om betaalbaar je woning te verwarmen en te genieten van een warme douche of bad. Samen met DESCO als een vaste partner heb je een enorme keuze aan laatste nieuwe sanitaire toestellen , kraanwerk , doucheschermen of algemeen sanitair om je badkamerrenovatie of nieuwbouw tot een rustgevende geheel te komen.