Totaalrenovatie – Renovatie

 totaalrenovatie , badkamerrenovatie , verbouwen in het Waasland

Ben je daar naar op zoek ? We zijn anders , neem contact op !

 

Renovatie – Verbouwen – Totaalrenovatie of aanpak ?

Ook dat kan bij Wi Projects. Wij analyseren en ontleden uw woning en voegen waar gewenst schoonheid, ruimte, beglazing, isolatie of andere elementen toe. Zowel minimale als maximale aanpassingen of herstellingen kunnen uw huis belonen met die extra ster die het verdient.

Stap voor stap, van A tot Z, van kelder tot zolder, begeleiden we u door de renovatiewerken en tackelen we onvoorziene problemen nog voor u zich er druk om kan maken.

Het grootste voordeel is dat U één aanspreekpunt heeft die alles opvolgt van het eerste gesprek tot de oplevering . Binnen het eigen team is een interieurarchitecte , EPB verantwoordelijke en projectopvolging verzekerd . Ieder werkt met de passie om een sluitend geheel te maken zonder omwegen. We spelen direct in op de nieuwste regels , wetten en dus noodzaken van een renovatie.

Een totaalrenovatie vraagt een totaalvisie met duidelijke communicatie . We kijken van in aanvang naar het eindresultaat en gevoel welk er moet gecreëerd worden. Nieuwste technieken en trends zoals huidig Hi-Finity beglazing of steel look ramen , domotica , … elk teamlid blijft zichzelf vernieuwen waardoor een eerste gesprek meestal een verrassend moment is en de klant zich omringt voelt door een  professioneel  team .