Opening interieurwinkel te Stekene / kantoor Wi-projects

november 16, 2016 |

Vanaf 17 november 2016 kan je dus terecht voor een uitbreiding van onze activteiten . We gaan dus nog een stapje verder in onze passie voor een geslaagd interieur. Waar we vroeger ons project in externe handen gaven om het in te richten , breiden we uit voor Uw interieur . Daar waar interieur Gillis jarenlang een mooi aanbod had van verven en raamdecoratie , bouwen we verder op het bestaande aanbod . We hebben het ganse aanbod vernieuwd van collectie , zo kiest U tussen de nieuwste stoffen van 2016-2017. Uw interieur zal er prachtig komen uit te zien met de nieuwe trendkleuren van Flamant en Sikkens. Daarboven gaan we , fanatiek als we zijn , het aanbod verder uitbouwen met verlichting , woonaccessoires , maatmeubels ,… Maar er komt ook nog een complete website om ruimere info te geven. We hebben alle tools klaar staan om je wegwijs te maken in de verschillende raamdecoraties zoals gordijnen , vouwgordijnen , blinds en shutters . Zo heeft U een goed beeld welke afwerking U wenst voor Uw ramen en stoffen .

De meubels en inrichting hebben we zowel van Saba , Maries Corner , Scapa Home. We ontwerpen Uw interieur en gaan dan samen met U door de laatste collecties met de stoffen eigen aan de fabrikant of onze eigen stoffen. Alles kan gekozen worden zodat het eindplaatje er gewoon compleet naar wens uitziet. We gaan voor 99% klantentevredenheid en daarvoor is elke medewerker opgeleid in de nieuwste technieken en materialen.Wij zijn alvast verliefd op de nieuwste zetel in zwart fluweel die we in onze toonzaal hebben geplaatst .

Schilderwerken stekene , interieur , verf stekene, behang Arte

Zowel modern als klassiek interieur voorzien we van de juiste verf .

Samen met jou als klant gaan we een eindbeeld opbouwen en daar alle onderdelen op afstemmen.Dit voor de werken die U aan ons toevertrouwd , maar voor kwaliteitsverf van Sikkens , Herbol , Flamant , Flexa kan U ook in de winkel terecht . Een nieuwe verfmengmachine staat klaar om de laatste nieuwe kleuren aan te maken. Maar graag leveren we ook de verf aan huis waarbij we U een technisch advies kunnen geven zodat U ook een eindresultaat kan neerzetten waar U jarenlang tevreden over bent.

Kom eens langs in onze winkel , het is een belevingswinkel waar je kan vastpakken , voelen aan de verschillende stoffen . De nieuwste behangboeken doorbladeren en je laten verwonderen door het aanbod van Deense designspullen van bv Menu of de klassiekere collectie van Dôme Deco om de persoonlijke touch te geven. En voor de gezellige sfeer de kaarsen van Jody Lo die tussen de 60 en 400 uur jouw interieur een zalige geur bezorgen.