Binnenhuisarchitect – architectuur

Voor Uw totaalrenovatie , bouwadvies ,nieuwbouw en renovatie in het waasland . Advies voor Uw veranda , interieur … kortom staat Wi-projects klaar met dit team :

Binnenhuisarchitect of architectuur , beide hebben als doel op een vlotte manier naar een gepersonaliseerd interieur en woning te gaan. U bent niet alleen op zoek naar technische expertise maar naar een architect die persoonlijke wensen kan vertalen naar een ontwerp? Wi Projects gelooft in de toegevoegde waarde van een intensieve samenwerking met partners binnen en buiten het bureau en bovenal met u, onze klant. Want bij ons maakt u deel uit van het team. Onze methode is dan ook persoonlijk, onze communicatie helder en onze bouwprojecten hebben een wauw-effect.

team1
Gunther De Witte
Zaakvoerder

Onze creativiteit laat zich niet bepalen door de grootte van het project, het budget of de stijl. Geen uitdaging is ons te groot of te klein. We bieden steeds innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat ieder project uniek is. Dankzij een open communicatie garanderen we ook dat we bouwen in vertrouwen. Een werf waarbij niets misloopt bestaat niet, maar wij pakken de problemen aan nog voor u er zich zorgen om kan maken.

binnenhuisarchitect

Een binnenhuisarchitect heeft een visie ! Een goed ontwerp heeft twee kenmerken : het sluit in de eerste plaats aan bij de wensen, ideeën en input van de klant, maar het daagt hen ook uit. Klanten schakelen immers een professional in om tot nieuwe inzichten te komen, en daarbij help ik hen graag.

Samen met een binnenhuisarchitect haal je eenmaal sneller je gewenste resultaat binnen een voorop gesteld budget.

 

We hebben een team van interieurarchitecten klaarstaan voor U die op freelance basis met ons samenwerken . U hoeft geen schrik te hebben van torenhoge rekeningen , alles wordt netjes schriftelijk afgesproken in een offerte . Kom even langs in onze winkel in de kerkstraat 31- Stekene en maak kennis met iemand van ons team .

We hebben ook een fijne samenwerking met Bart De Beule die jarenlange ervaring in binnen en buitenland ten dienste stelt voor onze klanten .

team3
Tim Van Camp
EPB expert – eiligheidscoördinatie

Sinds 2006 moet elke nieuwbouwwoning en elke renovatie voorzien worden van een EPB studie. Daarom kies ik samen met u voor de meest rendabele oplossing. We bespreken zowel korte- als langetermijnregelingen zodat u inzicht krijgt in deze materie, die de waarde van uw project nadien enorm zal bepalen. Simulaties vooraf en controle van de werken tijdens de uitvoering vormen een echte meerwaarde voor uw project en daar ga ik voor!