Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning in Stekene of het Waasland start met een goed gesprek .

Een Brouwproject

Wij volgen geen standaard recept tijdens het creëren en b(r)ouwen van uw huis. Wij werken met unieke ingrediënten, uw ideeën, en geven extra pit aan ieder project door nog een stap verder te gaan in het creatieve proces. Voeg daar nog ons vakmanschap aan toe en uw toekomstige huis is er eentje om (van) te houden.

Het start met vooral te luisteren naar jullie dromen en waar jullie al staan in het bouwproces . Vanuit de verschillende fases hebben we vaste partners die vertrouwd zijn om met elkaar te werken. Hierbij blijft U als klant de centrale spil en gaat elk van hen U het beste van zichzelf geven. Door alle communicatie door één contactpersoon te laten gaan , vermijden we dat er zaken verloren gaan , niet goed begrepen … Uw nieuwbouw woning is een grote stap in het leven van iemand .

We verkleinen de stap naar diensten die gebruikelijk zijn in grote projecten . Lichtplannen , volumestudies , 3-D voorontwerpen en nog meer …. We zijn ermee vertrouwd en overtuigd dat door de vrij nauwe samenwerking met onze partners we een betaalbaar alternatief kunnen zijn voor Uw nieuwe woning.

Hoeft dit onbetaalbaar te zijn , wel absoluut niet ! Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en U zal merken dat we het als een uitdaging zien om met afgelijnde budgetten heel veel te  doen.

Heeft U reeds plannen , we werken er op verder . Heeft U enkel Uw wensen en dromen en een beeld van wat ideaal lijkt . Vertel het ons en we kunnen gelijk samen met een deel of het ganse team een beeld vormen van de haalbaarheid van Uw project .

U verwacht een woning waar het echt thuiskomen is ? Wel neem dan nu contact op en mogelijks wordt er snel héél wat duidelijk voor Uw nieuwbouw.