Meest gestelde vragen

Bouwen, verbouwen of van interieur veranderen : het is niet niets. Al heeft u onze website van boven tot onder uitgekamd, waarschijnlijk heeft nu nog wel een hoop vragen. Dat begrijpen we. En daarom hebben we hieronder een reeks veelgestelde vragen beantwoord. Blijft u toch nog op uw honger zitten, aarzel dan niet om rechtstreeks met ons contact op te nemen.

I. Wat gaat mij dat kosten?

Bij Wi projects maken we samen met u een raming van de werken, en voorzien we steeds een budgetpost voor onverwachte zaken zodat u nooit met een financiële kater zit. Door onze ervaring kunnen we een realistische inschatting maken van de kosten en houden we ons hier ook aan.

II. Wat met vergunningen?

Indien gewenst doen wij alle aanvragen voor u en leveren we ook de tekeningen aan.

III. Met wie wordt er samengewerkt?

Voor de belangrijke zaken werken we enkel samen met geregistreerde bedrijven zodat er voor, tijdens én na het bouwproject een garantie is op alle mogelijke vlakken en zodat we samen met u kunnen vertrouwen op de afgewerkte producten (gasleidingen/electra). Aannemers worden gekozen op basis van een balans in prijs-kwaliteit en er wordt ook bijzonder veel rekening gehouden met technische bagage, kennis en service na verkoop. Ondertussen hebben we goede relaties opgebouwd met enkele aannemers, maar we staan ook open voor suggesties van uw kant.

IV. Ben ik niet goedkoper af als ik zelf alles regel?

M’n ervaring vertelt dat in de meeste gevallen we zelfs gezonder zijn voor Uw bouwbudget als je durft vermoeden. Door de intense manier van samenwerken, optimalisatie van het bouwproces zijn er geen verloren uren wat de grootste kost is in een bouwproject. Het reeds voorzien vanaf de ontwerpfase van de kleinste details door doorgedreven technische kennis, bespaart u heel wat kostbaar bouwbudget. En een doorloopperiode van gemiddeld 3 à 4 maand voor een grote renovatie en ca 6 maand voor een nieuwbouwwoning geeft u ook een positief resultaat op de eindbalans.

V. Wordt er niet minder kwalitatief gewerkt bij “ sleutel op de deur “?

We werken niet traditioneel met een totaalprijs zonder inspraak. We begeleiden u net met enorm veel vrijheden en elke partner behandelt u met het nodige respect. Door het “direct” aankopen van verschillende bouwonderdelen, waarvan we van sommige zelfs dealer zijn, kunnen we een hoge kwaliteit én afwerkingsgraad bieden, en dit voor een betaalbare prijs.

VI. Kunnen jullie alles stijlen aan?

Veel hangt af van de openheid waarmee we communiceren. Maar zowel met een typisch Flamant interieur, als met een minimalistisch zwart-wit interieur hebben we onze klanten al gelukkig kunnen maken. We scholen steeds bij, volgen de laatste ontwikkelingen en trends op de voet en we nemen de tijd om naar jou te luisteren en je te begrijpen. Want het is uiteindelijk wel jouw thuisgevoel waar het om draait, en dat proberen we in iedere creatie te capteren.

VII. Waarom een interieurarchitect aannemen?

Om uw wensen te vertalen naar de taal van de vakman. Om stress te elimineren. Om het helemaal juist te doen. Om jouw visie op interieur tot leven te brengen. Of je nu veel of weinig hulp nodig hebt; van vragen over kleurencombinaties, het vinden van bepaalde meubels, tot het realiseren van een complete make-over van een complex project : het advies en de begeleiding van een interieurontwerper is van onschatbare waarde. Zij hebben enerzijds de kennis en de ervaring van ontelbare vergelijkbare projecten, als de expertise anderzijds om de juiste producten te vinden.

VIII. Zijn we enkel interieurarchitecten ?

Neen , Gunther als zaakvoerder is jarenlang ervaren in de bouwsector en heeft een technische expertise en achtergrond. Maar omdat we steeds streven naar ons onderscheiden , is er een vast team gegroeid . In 2016 komt er een eigen kantoor waar U de sfeer van onze samenwerking kan ervaren . We zijn dus een team dat vrij strikt samenwerkt onder de vleugels van de zaakvoerder die ook steeds het project bespreekt en zoekt naar een meerwaarde vanuit zowel technisch als esthetisch oogpunt .
Voorlopig worden alle werven hoe groot of klein dan ook , persoonlijk opgevolgd door de zaakvoerder. Laat ons in een eerste gesprek duidelijk maken waar we voor jou een meerwaarde kunnen zijn . Snel zal duidelijk zijn dat we bouwen , verbouwen en alles in je interieur doen met passie .