Keukens

Voor een nieuwe keuken in het waasland of de renovatie van je keuken , staan we klaar om van je leefkeuken DE plaats te maken in je woning .Vanuit Stekene , Waasland komen we tot bij jou voor een persoonlijk ontwerp.

Wi-Projects keukens

“Wij stoppen niet bij de juiste materialen of een prachtige keukenkast, maar gaan samen met u voor het totaalconcept. Kleur, verlichting, multimedia of fotokaders, onze interieurexperts antwoorden graag op al uw vragen. Zij gaan niet over één nacht ijs voor uw keuken of ander interieur. Ze gaan met u aan tafel zitten en creëren zo uw volledige inrichting, die past binnen elk budget! Onze variatie en flexibiliteit is het resultaat van jarenlang vakmanschap en spitstechnologie. Wat dit voor u betekent? Een uniek, duurzaam en sterk interieur. Volledig op uw maat!

Dit betaalbaar – afgesproken prijzen … rechtstreeks uit het fabriek naar onze klant zonder tussenpersonen !

l3
LCI

Cris Laenen is een gepassioneerd schrijnwerker die de taal van het detail kent. Uw maatkeuken is in goeie handen met een afwerkingsgraad van hoog niveau . We werken al een aantal jaren samen met Cris en hierdoor is een nauwe samenwerking gegroeid. Een kleine aanpassing aan Uw leidingwerk , een staaltje echt maatwerk …. Je gaat z’n ogen zien fonkelen als hij de laatste hand legt aan je keuken waar jij nog jaren kookplezier aan hebt. Dit gekoppeld aan de Belgische kwaliteit van FRAKO keukens , waar lakwerk , fineer of laminaat door middel van de nieuwste technieken word geproduceerd en afgewerkt . Maar toch met hoogstaande details en mogelijkheden die onze ontwerpers de vrijheid geven om betaalbaar een droomkeuken af te leveren .