Interieurs – interieur , complete conceptinrichting

september 30, 2016 |

Interieurs , interieur stekene  door Wi-projects  of Wi-Home

Voor jouw interieur in Stekene gaan we begin november 2016 er tegenaan met een ongezien concept in het Waasland . In het voormalig pand van Decoratie Gillis hebben we een selectie klaarstaan van de mooiste materialen , keuzes en nieuwste trends 2016-2017 voor jouw interieur.

Je zal er alles vinden van raamdecoratie tot en met een selectie van leuke accessoires van topmerken zoals Scapa Home , verlichting van Kreon , Occhio , Delta Light . Algemeen houden we als standaard aan om met Belgische producenten te werken. Voor elk budget gaan we echt wel een persoonlijke inbreng kunnen geven door de passie en jarenlange ervaring die elk teamlid heeft opgedaan in de verschillende onderdelen.

Voor een interieur in Stekene of het Waasland gaan we een meerwaarde zijn omwille van het gevoel dat we samen met onze inrichters en jouw persoonlijke inbreng willen  bieden. Want verf voor op je muur ga je overal vinden . De kwaliteit van Sikkens en Flexa natuurlijk niet overal , maar we vullen deze ook aan met exclusievere producten zoals orginele Flamant verf en Pure and Original krijtverf . En laat je nu niet afschrikken door al de grote namen voor je interieur maar kom langs met je verhaal , laat ons er samen een succes verhaal van maken en van jouw woning een gezellige plek maken waar je graag thuiskomt.

Je zal er een mooie collectie van Jody Lo vinden , geurkaarsen in mondgeblazen glas en handgevuld !

Verlichting die net dat ietsje meer gaan geven en in de komende wintermaanden die gezellige touch geven voor je interieur.

Een collectie van Scapa Home , de nieuwste kleurtrends in stoffen en waarbij we ook zetels , bijzettafels , plaids en zelfs een prachtige outdoor collectie kunnen aanbieden.

Heeft U plannen om een jezelf te verwennen met een nieuw interieur te Stekene , het zou gewoon zonde zijn om niet even te komen kijken naar alle nieuwigheden die er zijn. En vanuit ons team gaan we niets uit de weg om het ganse plaatje te laten slagen ! Een verlichtingsplan op maat , een gepersonaliseerd ontwerp en advies waarvoor we graag bij jou persoonlijk langskomen …. en laat me dan direct geruststellend vertellen dat we voor elk budget een uniek voorstel brengen ! Een mooi interieur waarvoor we echt geluisterd hebben , jullie wensen gebundeld hebben en hierdoor een jarenlang plezier geeft is waardevol . We bouwen dus verder op dezelfde waardes vanuit onze projecten … passie – persoonlijkheid – kennis .

Kan je niet wachten om een interieuradvies te krijgen van één van onze teamleden ? Neem dan nu even contact al op met jouw vraag en omschrijving !

 

interieur stekene , waasland , Sint Niklaas , Sint Gillis Waas

interieur stekene – scapa Home

interieur stekene , waasland

Belgische kwaliteit bij Wi-Projects , Wi-Home