Interieurarchitectuur heeft een nieuwe plek in Stekene

december 22, 2016 |

Interieurarchitectuur , interieurs  : verrassend vernieuwend !

Interieurs door Wi-projects zijn vernieuwend van architectuur !

interieurarchitectuur , renoveren Stekene

Alles staat of valt met het geheel . Van lichtinval tot raamdecoratie . Onze totaalaanpak geeft je garantie op een geslaagd geheel .

We zijn nu een maand actief vanop onze nieuwe werkplek en het wordt enkel leuker met de dag !

Onze interieurs en verbouwingen kunnen we nu nog meer in de gedachte uitwerken naar een eindresultaat . We hebben alles rond ons om met de interieurarchitectuur in balans de  juiste sfeer te creëren .

Onze ganse collectie van de nieuwste materialen , stoffen , meubels en decoratieartikels die het gevoel mee kunnen ondersteunen en kunnen begrijpen. Want jouw interieur willen we niet enkel op papier maar met echte materialen … voor echte mensen zoals jullie ! Gisteren de nieuwste trends in plaatmaterialen ontvangen . Wat dacht je van plaatmateriaal met stof bekleed , leder , houtstructuren bijna niet van echt te onderscheiden ? We hebben hiervoor eindeloze combinaties en mogelijkheden , zoals badkamerrenovatie , totaalaanpak van je interieur , die maatkast waar je al lang van droomt …. kom eens kijken , voelen en wees net zo vrolijk als ons van de vernieuwing !

En om het dan compleet te maken , zetten we de echte kleuren erbij , raamdecoratie , tapijten …. het is aan jullie om het menu te kiezen. Maar wij zijn er enorm klaar voor zoals je ook zal merken op de bijhorende website : www.wi-home.be  . Daar zie je alle materialen en producten die we aanvullend kunnen aanbieden.Want waar we al jaren van overtuigd zijn dat jouw woning een totaalplaatje is van alle verschillende onderdelen … dat hebben we nu eindelijk op één plek samen gebracht. Onze passie voor interieurs en interieurarchitectuur ga je snel merken !

 

Jouw bouwverhaal start gewoon bij ons ! Neem nu contact op en vertel ons kort wat je dromen zijn of maak een afspraak . 

 

Tot binnenkort !

 

Gunther