Interieur , Interieurarchitectuur bij Wi-projects Waasland , Stekene 

Interieurarchitectuur in Stekene met vernieuwd kantoor .

Interieur in Stekene , dat smaakt

Wi projects hecht veel belang aan de finale afwerking van uw woning. Want zonder die extra kruiden kan een bijzonder harmonieus geheel toch nog smakeloos zijn. Daarom brengen wij uw woning op smaak met eerlijke en natuurlijke materialen zoals marmers, natuursteen, hout, beton, staal en koper. Bovendien kiezen we voor die decoraties en meubels die uiting geven aan uw unieke persoonlijkheid, zodat binnenwandelen voelt als thuiskomen. Kijk dan nu ook even naar wi-interieurs! Want sinds november 2017 zijn we uitgebreid met een complete winkel voor Uw interieurinrichting !

 

Een nieuw interieur , in zijn geheel of deels , is een ingrijpende fase in je leefomgeving . Het gaat meestal samen met een aantal factoren waar je rekening mee wil houden . En elk klein detail kan een wereld van verschil maken . We trachten er naar om elke keer op nieuw met het team een aantal details in elk project te plaatsen die het uniek maken . Dat is dan ook de reden dat we graag eerst ter plaatse komen . Het is jouw leefwereld , jouw interieur en vanuit dat standpunt kunnen we met onze kennis en ervaring iets uitwerken dat voor jou op maat gemaakt is.

Een nieuw interieur gaat veel verder dan een nieuwe kleur , behang , meubel …  het is een maatproduct dat door goed te luisteren , je finaal minder kost .

Bekijk enkele recente interieur realisaties van Wi-Projects. Klik op de grote afbeelding om te bladeren in de galerij.

NIEUW – NIEUW – NIEUW 

Vanaf 17 november is er een complete interieurwinkel in Stekene van waaruit we werken en als aanvulling om nog beter naar een compleet en perfect afgewerkt interieur te gaan !

KERKSTRAAT 31-9190 Stekene

WWW.WI-INTERIEURS.BE