interieur Sint Niklaas , Stekene , Sint-Gillis-Waas, Beveren ,

juni 3, 2016 |

Interieur …

Of dit nu een  interieur Sint-Niklaas , Stekene , Beveren , Sint-Gillis-Waas of elders in het Waasland is . Neem even de tijd om kennis te maken met onze aanpak ! 

 

Meestal wordt een interieur Sint-Niklaas , Stekene , Sint-Gillis-Waas , ….  in stapjes aangepakt en wordt er niet gekeken naar het eindresultaat in zijn geheel. Meestal passen de ganse plannen dan nog samen met een gedeeltelijke verbouwing , optimalisatie van Uw woning naar EPB … etc . U gaat zich irriteren aan het feit dat elke vakman zich juist gaan bekommeren naar zijn onderdeel. Wel als antwoord op deze vraag van de markt is ons team gegroeid. Samen met onze ontwerpers , gediplomeerde interieurarchitecten en onze coördinatoren bekijken we eerst jullie vraag en komen we met vernieuwende ideeën die gaan verschillen van de meeste interieurbouwers. Waarom , wel … we kijken gewoon verder wat de mogelijkheden zijn en gaan niet altijd voor de eenvoudigste oplossing om U snel wat te verkopen. We zijn allemaal met passie voor Uw interieur elke dag bezig om U tevreden te stellen. Korte communicatielijnen , directe antwoorden , snelle en doeltreffende aanpak …. al deze zaken gaat U direct merken bij een eerste kennismakingsgesprek.

 

Is dit onbetaalbaar ? Absoluut niet !!! We maken Uw verbouwing of interieur niet duurder dan een andere onderneming met dezelfde kwaliteiten . En soms zijn andere oplossingen juist budgetvriendelijker naar het eindresultaat. Gun uzelf de luxe om met een echte interieurkenner rond de tafel te zitten en samen naar oplossingen te zoeken vanuit Uw stoel.

Maak nu even een lijstje op wat je wensen zijn en we bereiden alvast een paar zaken voor die U klaar legt bij ons eerste gesprek :

interieur Sint Niklaas , stekene , houten aanbouw stekene , totaalaanpak

binnenzicht van een aanbouw door Wi-projects

Foto’s van realisaties die U mooi vind . Maar tevens ook de zaken die U NIET wil.

Opmetingen van de ruimtes , geen nood als U die nog niet heeft . We doen die ook met de glimlach.

Plannen van de woning indien voorhanden.

Een lijstje met wensen , dromen , do’s en don’ts over het komende project.

Geef ons ook graag duidelijk aan waar jullie tegenop zien. We kunnen in 95% van de gevallen bij een eerste gesprek duidelijke structuur geven in Uw vragen.

Nu kan je eerst dit lijstje opmaken of direct een afspraak maken  ? Ik of een van ons team kan U er ook bij helpen . We zijn gespecialiseerd in Uw interieur ! Wie weet zit U ook binnenkort in één van onze volgende geslaagde interieurs en ben je fan van onze aanpak . Geloof me of niet … we zijn anders en vol enthousiasme .

 

 

 

Tot gauw

,

 

Gunther

zaakvoerder Wi-projects