Interieur in Stekene , interieurprojecten

maart 24, 2016 | Gunther De Witte
interieur in Stekene heeft het nieuwste behang van Arte

Nieuwste behang van Arte – Hooked on Walls , nieuwe collectie

Voor Interieur te Stekene :

Wi-projects gaat dus in de 2e helft van dit jaar in uitbreiding met de opening van een eigen kantoor om Uw interieur aan te pakken . Zo gaan we een eigen afdeling uitbouwen met kwaliteitsverven , uniek behang …

Maar ook nu kan je al bij ons terecht voor interieur – advies in persoonlijke vorm. We staan U bij in het aankleden van Uw woning of zaak , komen met vernieuwende ideeën voor de dag. En we verliezen vooral niet het geheel uit het oog . U krijgt dus binnenkort in Stekene centrum een plaats waar we U als klant persoonlijk verder helpen bij het aankleden van Uw woning . Dit door geschoold personeel , met passie , kennis .. en nog zoveel meer . De nieuwe boeken van Hooked on Walls zijn binnen in de zaak die we overnemen en waarbij we vrij intens nu en in de toekomst gaan samenwerken. Want de naam Dirk Gillis heeft jaren borg gestaan voor kwaliteit , oog voor detail , kleuradvies … en gaan we op dezelfde leest verder voor Uw interieur. U gaat dus weinig veranderen aan het aanbod en de ontvangst . We breiden dus uit om het interieur van Uw dromen vlot te verwezelijken !

Heb je dus plannen om je woning opnieuw in te richten, uit te bouwen of een compleet nieuwe woning te bouwen ? Geef ons een seintje , onze persoonlijke aanpak gaat je snel vertrouwd aanvoelen. Stuur ons snel een mailtje als je op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends of geef ons een beeld van Uw plannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

plan voor een interieur te vernieuwen , maak nu een afspraak

 

Nieuwe interieurs ontwerpen is een van onze specialiteiten. Vraag een offerte aan op maat.

 

 

Tot binnenkort !
Gunther en het ganse team