Hi-Finity Reynaers schuiframen in Totaalrenovatie , ontwerp -uitvoering

juni 10, 2017 |

Het Hi-Finity Reynaers schuifraam was de basis waar we bij de eerste gesprekken de aandacht hadden gevestigd .

  • Slanke profielen
  • Minimalisme
  • Licht en ruimte brengen in het ontwerp van de architect.

Dat was de opdracht en daar zijn we aardig in gelukt . De smile op het gezicht van de klanten spreekt alvast boekdelen en dat maakt ons vrolijk. De ganse zijgevel is dus uitgebroken en vervangen door een schuifraam van 10m45 lang . Hierdoor komt de nieuwe keuken in een zee van licht te staan. 

De keuze voor de Hi-Finity schuiframen van Reynaers was snel beslist toen ik hen wees op de verschillen bij verschillende profielleveranciers. Door 20 jaar in de wereld van het buitenschrijnwerk te vertoeven , was m’n toegevoegde waarde dat ik alle andere profielen in detail kende.

Maar het voornaamste was dat ik hen door een vergelijk te bieden duidelijk heb kunnen maken wat het eindresultaat werd.

Hi-Finity Reynaers , door de rechtstreekse aankoop en plaatsing kunnen we deze aanbieden aan bijzonder gunstige voorwaarden . Jouw totaalrenovatie gaat er wel bij varen !

 

De totaalvisie in een totaalrenovatie heeft nut ! We leggen alles netjes uit , zonder omwegen . Wat kan en ook wat kan niet , want met fabeltjes bent je niets. Door onze jarenlange ervaring en technische kennis in eigen huis , komen we tot knappe oplossingen die jullie jaren gaan boeien ! 

Benieuwd wat we voor jullie kunnen doen ? 

Wil je ook een gesprek , ontwerp , vrijblijvende babbel ? 

 

Neem dan NU contact op en stuur ons je vraag door . 

 

Tot binnenkort , 

Gunther 

Gepassioneerd zaakvoerder .