Badkamerrenovatie gepland ?

januari 13, 2017 |

Een badkamerrenovatie gepland ?

Badkamerrenovatie in het waasland

 

Het nieuwe jaar is gestart en we zitten vol goeie voornemens ! Badkamerrenovatie  , keuken renoveren , die aanbouw realiseren en je wooncomfort verhogen ? Of gewoon eindelijk die badkamer eens aanpakken ? Maar hoe , wat , waar ? Verzuip je in al het aanbod van de verschillende aannemers en hoe maak je er een sluitend geheel van ? Wil je graag een sauna of infraroodcabine ingebouwd ? Vind je de standaardmeubelen van Desco mooi maar wens je aanpassingen ?

Wel … wij hebben de oplossing voor al jouw vragen .Onze schrijnwerker Cris zijn handen kriebelen al en zijn vrolijkheid ga je ook onthouden . Want iedere aannemer kent de rest van de ploeg en heeft respect voor elkaars werk . Ook jij gaat hier vrolijk van worden . Carl zijn blauwe ogen die fonkelen van fierheid na het pleisterwerk , de bescheidenheid van Kristof na het ophangen van de verlichting … Je gaat er deel van uitmaken . Maar laat ons nu eerst je plannen maken voor je badkamerrenovatie  , dromen…  , creëren van licht – ruimte  , met jarenlange ervaring .

Laat ons starten met een gesprek en bezoek ter plaatse . Dan bekijken we de mogelijkheden , budget en werken we een unieke badkamer voor jou uit . Eentje op jullie lijf geschreven en passend bij de gezinssituatie . Pittig , modern , klassiek , natuurlijke materialen ….. we hebben eindeloze ideëen en houden ons niet aan de bestaande opstellingen maar werken ergonomische badkamers uit die makkelijk in onderhoud zijn .

 

Neem nu contact op ! En ervaar onze directe aanpak , we helpen jou enorm persoonlijk .

 

 

badkamerrenovatie maatwerk