Badkamer renovatie met smaak

mei 31, 2016 |
badkamer renovatie met infraroodcabine sauna

integratie van een infraroodcabine

Hoe een badkamer renovatie aanpakken ? 

Afgelopen dagen een badkamer renovatie gedaan met de integratie van een infraroodcabine. Met het ganse team zijn we er in geslaagd om muren uit te breken , lateien te steken en de badkamer een totaal andere look te geven , op korte termijn ! . Samen met een infraroodcabine voor 3 personen , voorzien van alle luxe zoals kleurtherapie , muziek , bankverwarming …. is er een heuse wellness gecreëerd . De nieuwe Radson Zen radiatoren en een prachtig meubel van L&F in naturel eiken geven een prachtig resultaat .

Binnenkort plaatsen we de foto’s van het compleet afgewerkt geheel … maar nu al zijn we bijzonder fier van wat we met dit interieur van de badkamer hebben kunnen maken .

Om U nieuwsgierig te maken … lichte houten IR cabine , mooi naadloos ingewerkt in een badkamer … WC met ingewerkte kast om alles netjes op te bergen . Gescheiden circuit en thermostaat voor de radiatoren van de badkamer , douche in acrylaat afgewerkt . Lichtplan uitgewerkt door Coone light ….

Want heeft U er al aan gedacht wat die renovatie allemaal kan doen voor U , welke voordelen een aanpassing van Uw interieur kan hebben . Mogelijkheden , materialen , technieken ?

Een volledige aanpak van uw badkamer renovatie

We begeleiden U stap voor stap in de keuzes die ons door de jarenlange ervaring is gegeven . Samen met de technische kennis van Sauna – infrarood – sanitair maken we het verschil door samen te werken en de nieuwe badkamer vlot en binnen het gestelde budget en tijdsschema af te werken .

Benieuwd wat we voor U kunnen betekenen voor Uw grondige badkamer renovatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met een van het team . We zijn er van overtuigd dat we op het gebied van Budget – interieur – tijdsplanning meer voor U kunnen doen . Zo kan U snel genieten van Uw centen waarvan U in de toekomst beter van zal kunnen genieten .

Ik wil meer weten …. en neem contact op !

Mogelijks zie je dan als eerste wat het eindresultaat is geworden .